Connect with us

Društvo

POBJEDA POMAŽE DJECI U PETRINJI I SISKU: Donacije ostavljati na oglasnom odjeljenju do 14. januara

Published

on

Foto: CDM

Dnevni list Pobjeda pridružuje se humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za djecu čiji su domovi razoreni zemljotresom u Hrvatskoj.

Predstavnici tog medija pozivaju čitaoce da pomognu djeci u područjima pogođenim zemljotresom tako što će na oglasno odjeljenje Pobjede donijeti upakovani pribor, knjige, igračke, bojanke, flomastere, društvene igre.

“Kamion koji će isporučiti prikupljenu robu kreće za Hrvatsku 15. januara, tako da iz Pobjede sve pozivaju, da narednih dana pokažu da im je stalo. Građani donacije mogu ostaviti na Oglasno odjeljenje Pobjede, južna tribina Stadion Budućnosti, prizemlje, kao i na oglasno Odjeljenje u staroj zgradi Pobjede, Bulevar Revolucije 15, od 8 do 20 sati (vikendom do 18 sati), do 14. januara”, rekli su u Pobjedi, pozivajući  čitaoce da mališanima bar malo olakšaju teške dane.

Akciju prikupljanja je pokrenula Biljana Popadić-Otašević uz pomoć kruga humanih žena, a pridružili su joj se mediji, institucije i građani. Pobjeda je do sada donirala i ediciju dječjih ličnosti koju čini kolekcija biografija i CD-ovi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije