Connect with us

Crna Hronika

POKUŠAJ KUPOVINE GLASOVA: U Nikšiću privedeno devet osoba zbog unošenja velike količine novca

Published

on

Nikšička policija kontrolisala je kasno sinoć i privela na informativni razgovor devet osoba zbog sumnje da unose novac u Crnu Goru za potrebe kupovine glasova u Nikšiću, potvrđeno je Portalu Luča iz policije.

Pobjeda piše da su na informativni razgovor privedeni su član Glavnog odbora Srpske naredne stranke i bivši rukometni reprezentativac Vladimir Mandić, Dane Šijan iz Beograda, Nemanja Bogdanović iz Sarajeva, Aleksandar Jokić iz Beograda, poslanik Milo Božović (DF), Slobodan Lalović iz Foče, Dejan Puhalo iz Trebinja, Blagdan Madžić iz Foče, i Miroslav Vujović. Iz Srbije ih je u Crnu Goru, kako sumnja policija doveo Milo Božović.

“Nikšićka policija, bez ikakvog razloga, zadržala je poslanika DF-a i NSD Mila Božovića i naše prijatelje Vlada Mandića i Aleksandra Jokića”, saopšteno je sinoć iz koalicije “Za budućnost Nikšića”.

Ističu da je jasno je da Crna Gora, ni nakon pada DPS 30. avgusta, još nije slobodna, jer se i danas progone poslanici i nedužni građani.

“Grdno se varaju Zoran Lazović, Tihomir Goranović i Darko Mađarić ako misle da će ovim kukavičkim akcijama zaustaviti pobjedu koalicije “Za budućnost Nikšića” i odlazak DPS u prošlost. Nas niko ne može preplašiti i zaustaviti, a oni neka se spremaju za ono što vrlo brzo slijedi”, poručuju iz te koalicije.

Dodaju da nema sumnje da će uskoro biti “zauzeti” i Lazović i Đukanović i ostali koji misle da silom mogu zaustaviti većinsku narodnu volju.

“Kao i uvijek, batina ima dva kraja, a onaj duži i deblji je 30. avgusta već u svoje ruke uzeo narod Crne Gore”, poručuju iz koalicije “Za budućnost Nikšića”.

Policija se nije zvanično oglašavala tim povodom.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije