Connect with us

Društvo

ŠEF KABINETA MINISTARKE ZDRAVLJA: Sa pištoljima, četničkim vojvodama….

Published

on

Vujović (FOTO: FB)

Baranin Vuk Vujović biće šef kabineta ministarke zdravlja dr Jelene Borovinić-Bojović, potvrđeno je Portalu Luča iz nezvaničnih, ali pouzdanih izvora.

Da će Vujović biti šef kabineta nove ministarke zdravlja, već su nagovijestili neki crnogorski portali (Portalanalitika, Standard, Barski portal…), a i društvene mreže bruje zbog ovog izbora, prije svega, zbog kontroverznih fotografija, stavova  i situacija čime ovaj Baranim voli da se diči, čime nedvosmisleno pokazuje svoje ideološke poglede.

Sa Miletom Pavićevićem

Tako, primjera radi, nalazimo ga u društvu sa “četničkim vojvodom” Miletom Pavićevićem, koji je ponovo ušao u žižu javnosti zbog snimaka dočeka poznatog teroriste Nikole Kavaje, u Podgorici, 1999. godine, kojem je prisustvovao i aktuelni premijer Zdravko Krivokapić, kao i protjerani ambasador Republike Srbije, Vladimir Božović.

Vujović ne krije svoju strast prema oružju, voli da se fotografiše u “opasnim” pozama sa pištoljima, a obožavalac je srpske vojske. On smatra da je srpska vojska u Crnoj Gori “svoja na svome”.

 

 

Vujović je član Glavnog odbora Demokratske narodne partije (članice DF-a). Rođen je 1985. godine u Baru, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju, dok je Pravni fakultet Univerziteta Crne Gore završio u Podgorici. Bavi se istorijom, a nedavno je javnosti predstavio svoju prvu knjigu „Čast i vlast“.

U tom ostvarenju Vujović naročito obrađuje istoriju  Crne Gore XVI, XVII i prve polovine XVIII vijeka. Živi u Baru.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije