Connect with us

Društvo

SEKULOVIĆ: Mir, tolerancija i razumijevanje neophodni su našem društvu

Published

on

Samo kao društvo okupljeno oko zajedničkog cilja možemo stvoriti dostojanstven život za sve građane: Sekulović - Foto: Vlada Crne Gore

Uzajamno uvažavanje i solidarnost su temelj budućnosti, kazao je ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović čestitajući svim građanima koji slave Božić po Julijanskom kalendaru.

“Božićni praznici su prilika da se podsjetimo na vrijednosti kojima svi težimo – mir, toleranciju i razumijevanje, vrijednosti koje su sada, u vremenu punom izazova, neophodne crnogorskom društvu”, kazao je Sekulović u čestitki.

On je, kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, poželio vjernicima da Badnji dan i Božić provedu u radosti i blagostanju.

“Neka Božićni praznici podstaknu plemenitost i ljubav među nama, neka nam ukažu da su uzajamno uvažavanje i solidarnost temelj budućnosti, koju neminovno moramo graditi zajedno, čuvajući sebe, ali poštujući drugog”, kazao je Sekulović.

On je, pored sreće i uspjeha na ličnom planu, poželio “da nam ovaj veliki hrišćanski praznik donese i mudrosti da istrajemo u očuvanju mira i njegovanju vrijednosti koje nas ujedinjuju”.

“Samo kao društvo okupljeno oko zajedničkog cilja možemo stvoriti dostojanstven život za sve građane. Čuvajte sebe, svoje najbliže i provedite ovaj dan u porodičnoj sreći. Nadam se da će najradosnji hrišćanski praznik donijeti mir, ljubav i međusobno razumijevanje”, zaključio je Sekulović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije