Connect with us

Društvo

SESTRA UBIJENOG POLICIJSKOG INSPEKTORA ŠĆEKIĆA: Nova vlast nije se udostojila ni da ga pomene!

Published

on

Slavoljub Šćekić

Porazno je to što se niko od predstavnika nove vlasti nije sjetio da pomene mog brata Slavoljuba kao borca protiv mafije, kao nekoga ko je život dao za bezbjednost građana Crne Gore. Nijesu se sjetili ni 30. avgusta, na godišnjicu njegovog ubistva, a znali su…I nije ih bilo briga. Imali su preča posla. Otimanje oko fotelja je njihova najveća briga. Šta reći?

Sestra ubijenog policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića, Slavica u izjavi za portal Luča kaže da je neprijatno iznenađena ponašanjem predstavnika nove vlasti koji “nijednog trenutka nijesu naveli da će jedan od njihovih prioriteta biti rasvjetljavanje ubistva mog brata, ali u potpunosti”.

Slavica podsjeća da je Slavoljub izgubio život u borbi protiv mafije, a za bezbjednost i sigurnost građana Crne Gore. “Nijesu se čak sjetili ni 30. avgusta, na godišnjicu njegovog ubistva, a znali su da je na taj dan ubijen najpošteniji policajac kojeg je Crna Gora ikada imala”, kaže.

“Ali, nije njih briga za to. Očigledno imaju prečeg posla. Otimanje oko fotelja je najveća njihova briga. A tako sam se radovala promjeni vlasti. Vjerovala sam da će njihovim dolaskom pravda u potpunosti biti zadovoljena. Vjerovala sam da će novoj Vladi i ministru policije prioritet biti rasvjetljavanje ubistva moga brata. Ali, nije jer oni se do sada nijesu udostojili ni njegovo ime da pomenu”.

“Ne krijem, razočarana sam u potpunosti. Štoviše, izgubila sam svaku nadu da će i ova Vlada, kao ni ona prethodna, bilo šta preduzeti u vezi sa rasvjetljavanjem ubistva moga brata”, rezignirano zaključuje Slavica Šćekić.

Policijski inspektor Slavoljub Šćekić ubijen je 30. avgusta 2005. godine u blizini svoje kuće u podgoričkom naselju Tološi.

1 Comment

1 Komentar

  1. Andro

    13.12.2020. at 15:21

    Sramno da ne omenu ovog velikog covjeka. Zrtvu crnogorskog mafijasa i lupeske vlast. Nova vlast, Krivokapicu morate pod hitno da rasvijetlite ubistva Duska Jovanovica,Scekica,Zugica,Raspopovica,Bundala koji nestade kod Savnika ,Medina kojeg ubi Ulama. Nadena krv na patikama, krv od Medina. I ko ga stiti stric . Stric bez skole koji je bio sofer M.Bulatovica. Naucili majmuna sofera da laje za zenom. Za to dobio unapredenje ,skolovaliga 3 mjeseca za policajca. Posle bio naceln8k, pa sada fun.za nestala lica. Olosu kazuj da ti je bratanic ubio Medina

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije