Connect with us

Društvo

SKI CENTAR KOLAŠIN 1600: Apsolutno zadovoljni postignutim rezultatima, sva očekivanja su premašena

Published

on

Jeknić, Foto: RTCG

Direktor Ski centra Kolašin 1600 Saša Jeknić kazao je da je od Nove godine do jutros prodato više od 4.000 ski pasova, dok je posjećenost na dnevnom nivou oko hiljadu.

Jeknić je u Jutarnjem programu TVCG kazao je da već danas mogu da budu apsolutno zadovoljni sa postignutim rezultatima, a sva njihova očekivanja su premašena.

“Bili smo mali skeptici na početku sezone zbog epidemiološke situacije u Crnoj Gori, ali već danas možemo da kažemo da Ski centar Kolašin 1600 ostvaruje rekordne rezultate i nadamo se da će tako biti do kraja januara, odnosno glavnog špica zimske sezone”, rekao je Jeknić.

Glavna kočnica da bi rezultati bili bolji je zabrana međugradskog saobraćaja vikendom, zbog čega su zatražili ublažavanje ili potpuno ukidanje tih mjera.

Govoreći o nestanku struje na skijalištu, Jeknić kaže da su skijaši koji su se u tom momentu zatekli na ski centru bili očekivano nervozni i ljuti.

“Mi kao odgovorno preduzeće smo već donijeli odluku da oni koji su imali ski pas tog dana, moći će da ga zamijene bilo koji drugi dan tokom sezone”, rekao je Jeknić, koji je rekao da dosta stvari ne zavisi od njih, poput snabdijevanja strujom, održavanja puteva…

Poslali su, kaže, apele i pokazali da zajedno mogu da obezbijede da svaki turista osjeti sigurno.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije