Connect with us

Društvo

SREĆNA SLOBODA: Doktorica i sestra šefa kabineta u MZ Crnogorce naziva “gadovima” i “nesojima”

Published

on

Teodora Žukov je sestra šefa kabineta u MZ Vuka Vujovića koji često voli da se fotografiše sa oružjem - Foto: facebook

Doktorica sa kardiohirurgije Teodora Žukov, inače sestra šefa kabineta ministarke zdravlja Vuka Vujovića, u jednoj od svojih objava na fejsbuku prošle godine Crnogorce je nazivala najvećim “gadovima”, “nesojima”, “otpadom” i “paščadima”.

 

Foto: facebook

“Odavno sma govorila da ne može biti većih gadova, niti nesoja od naroda ovdje u Crnoj Gori. Cio region je iznjedrio vrhunski otpad, ali takve paščadi koja se ovdje rađa nema nigdje u svijetu. Toliki stepen licemjerja, zavisti, ljubomore, pakosti, primitivizma, gluposti (IQ85), malograđanštine, moralne nakaznosti i duhovne zapuštenosti ni jedna zemlja nije rađala, kao što je ova”, napisala je Žukov na svom fejsbuk profilu.

Ona je u jednoj od svojih objava čestitala i dan Republike Srbije poželivši joj da “vidi kraj svojim neprijateljima”.

Foto: facebook

I fejsbuk profil njenog brata Vuka Vujovića znao je da obiluje pogrdnim objavama, a jedna od njih bila je na račun poslanice GP URA Božene Jelušić, kada je podijelio njenu izjavu i komentarisao je pogrdnim emotikonima.

Njegov profil obiluje i fotografijama na kojima drži hladno ili vatreno oružje, ali i fotografije sa družbi sa samoproklamovanim četnicima.

Foto: facebook

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije