Connect with us

Crna Hronika

UP: Uhapšen zbog vrijeđanja urednice Parlamentarnog kanala

Published

on

Podgorička policija je juče locirala i uhapsila M.M. (55), osumnjičenog da je vrijeđao urednicu Parlamentarnog kanala Televizije Crne Gore Slavicu Kruščić Vasović. Kako je saopšteno iz Uprave policije, on je uhapšen zbog počinjenog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru – grubo vrijeđanje, naročito drsko, bestidno i uvrjedljivo ponašanje.

“S.K.V. je 18. juna 2021. godine podnijela prijavu Centru bezbjednosti Podgorica u kojoj je navela da joj jedna osoba putem elektronske komunikacione mreže šalje uvrjedljive poruke i fotografije i video snimke eksplicitnog sadržaja”, saopštila je Uprava policije.

Pripadnici podgoričke policije su, kako navode, odmah preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i locirali i lišili slobode M.M. (55).

“O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama M.M. ne stiču elementi krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. Policijski službenici su lišili slobode M.M. zbog počinjenog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru (grubo vrijeđanje, naročito drsko, bestidno i uvrjedljivo ponašanje). On je u 11.00 časova priveden nadležnom sudiji za prekršaje”, saopštila je Uprava policije.

U predmet su bili uključeni službenici Grupe za suzbijanje visokotehnološkog kriminala.

1 Comment

1 Komentar

  1. Stanje stvari

    20.06.2021. at 13:01

    M.M. 55 godina.
    Objaviti pune podatke o agresivnoj, zlonamjernoj i ponašanjem društveno opasnoj osobi, bez morala i stida. Jedino zasluženom kaznom i javnom osudom, sprečavaju se ovakva ponašanja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije