Connect with us

Društvo

UPRAVA POLICIJE: Podgoričanin uhapšen zbog prevare

Published

on

Cetinjska policija uhapsila je K.I. (39) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prevara, kazali su iz Uprave policije.

Policija sumnja da se K.I. lažno predstavljajući, od oštećene protivpravno prisvojio 300 EUR.

Iz policije su kazali da je osnovna državna tužiteljka koja postupa u tom predmetu, nakon saslušanja K.I. odredila zadržavanje do 72 sata, nakon čega će biti priveden sudiji za istragu.

Navodi se da cetinjska policija sprovodi pojačanu kontrolu mjera za suzbijanje pandemije Covid19.

„Od 5. do 12. marta kontrolisali su 1.287 osoba, od kojih je 681 upozorena. Kontrolisano je i 148 osoba koje se nalaze u samoizolaciji, kao i 61 objekat“, kaže se u saopštenju.

Policija je, kako se navodi, podnijela krivičnu prijavu protiv vlasnika jednog ugostiteljskog objekta koji je zatečen u radu uprkos zabrani, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

„Zbog kršenja mjere zabrane napuštanja objekta stanovanja od 21 do pet sati krivično su procesuirane dvije bezbjednosno interesantne osobe sa Cetinja, T.M. (33) i B.V. (45)”, kaže se u saopštenju.

Iz policije su kazali da službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje svakodnevno kontrolišu poštovanje mjera zajedno sa službenicima Komunalne policije prijestonice Cetinje i Turističke inspekcije.

„Što će se nastaviti i u narednom periodu u cilju suzbijanja pandemije Covid19“, zaključuje se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije