Povežite se sa nama

Vijesti

Perućica: Svi navodi u saopštenju Danice Nikolić netačni

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Pojedinci i dalje uzaludno pokušavaju da napadnu predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića i da smanje značaj pomoći koju nam država Srbija pruža, saopštio je u reagovanju Marko Perućica, rukovodilac Službe za saradnju, poslove predsjednika i informisanje Opštine Nikšić.

On je poručio da su netačni navodi ćerke Vitomira Nikolića, Danice Nikolić.

– Najprije gospođo Nikolić, Vaše navode će demantovati svaki građanin Nikšića jer zvanični sajt Opštine ima sve neophodne informacije uključujući i mejl predsjednika Opštine na koji nam svakodnevno pristiže veliki broj zahtjeva građana.

Iako najavljujete tužbe, treba najprije da pažljivo pročitate šta piše i šta je rečeno na pres konferenciji. Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević na pres konferenciji nije spomenuo ulaganja u šetalište koje nosi ime Vašeg oca Vitomira Vita Nikolića.

Očito ste načuli ili pročitali drugačije… U brojne projekte koji su planirani za narednu godinu predsjednik Kovačević je naveo i rekonstrukciju ulice Živka Nikolića, a ne šetališta koje nosi ime po Vašem ocu.

Svi navodi u Vašem saopštenju su netačni i očito su samo pokazatelj da nažalost nijeste sa pažnjom ispratili pres konferenciju predsjednika Kovačevića  – navodi se u reagovanju Perućice.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije