Povežite se sa nama

Vijesti

Popović: Opstrukcija izgradnje trga u Sutomoru od strane barskih Demokrata

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Gledajući video nastupe barskih Demokrata moglo bi se pomisliti da su zalutali u sferu lokalne političke scene. Međutim i nije baš tako, tvrdio dbornik DPS u SO Bar, Jovan Popović.

“Velika je inspiracija mladih Demokrata za kritiku, a mnogo veća za opstrukciju projekata koji se realizuju upravo u Sutomoru, blizu mjesta gdje su odbornici uvježbavali svoje fudbalske vještine za koje se, može reći da su u rangu sa neuspjelom politikom koju zastupaju.

Naime, posjetiti lokaciju na kojoj je, kako kažu obećana izgradnja sportskih terena, te je prikazati kao nerealizovano obećanje lokalne samouprave, predstavlja još jedan spin i populizam Demokrata”, navodi Popović.

Navedena investicija, dodaje, nije bila u planovima za realizaciju ni odbora Mjesne zajednice Sutomore, kao ni Opštine Bar, već je projekat zamišljen i promovisan od strane lica bez saglasnosti lokalne samouprave.

“Kada je riječ o brizi lokalne samouprave o potrebama omladine iz Sutomora, najbolje govori uspješna realizacija projekta rekonstrukcije sale i otvorenog multifunkcionalnog terena OŠ “Kekec”, realizovana na inicijativu odbora MZ, a u saradnji sa Opštinom Bar i nadležnim ministarstvom. Kada već govorimo o Sutomoru, pitanje je zašto zaobilazite trg i šetalište u Sutomoru?”, pita Popović.

Kada je riječ o šetalištu, kako navodi Popović, uspješno realizovanom izbornom obećanju DPS-a, jasno je koji je razlog tome, posebno ako uzmemo u obzir vaše manifeste od prije par godina kad ste javnosti govorili da od šetališta nema ništa.

“Kada je riječ o izgradnji trga, mogu se čuti informacije da upravo vi, odbornici barskog ogranka demagoga vršite opstrukciju izgradnje trga preko članova vaše partije koji su na čelu nadležnih državnih institucija zaduženih za stvaranje preduslova za početak radova.

Objasnite građanima Sutomora, zašto se toliko vremena čeka na raspisivanje tendera za početak izgranje trga? Jesu li razlozi za tako nešto, kako biste vi rekli taj što je to “projekat DPS-a”?”, ističe Popović.

Dodaje da je to projekat svih građana Sutomora i svih turista.

“Ugledajte se na pređašnja rukovodstva institucija Vlade Crne Gore, koja su uspješno radila svoj posao na zadovoljstvo svih građana. Ostavite sujetu po strani i po prvi put učinite nešto korisno i konkretno za građane Bara, da vas poslije četiri godine mandata ne pamte samo po populizmu. Evo vam prilika.

I za kraj… Jedino što će pasti u Baru je broj vaših mandata nakon sljedećih lokalnih izbora, a s obzirom na činjenicu koliko ih trenutno imate biće vam, kako biste vi rekli “odsviran kraj”. Sve ostalo su vam puste želje”, zaključuje Popović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije