Povežite se sa nama

Vijesti

POZIV: B2B “Energetska efikasnost u građevinarstvu”, 28.10.2021. Budva

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Pozivamo vas da uzmete učešće na B2B meet up/upod nazivom “Energetska efikasnost u građevinarstvu”, koji će se održati u četvrtak , 28. oktobra 2021. na JADRANSKOM SAJMU u Budvi u terminu 10:30-14:30. B2B meet up organizuje NVO Expeditio koja se od 1997. godine bavi temama vezanim za održivi prostorni razvoj, među kojima zelena gradnja zauzima važno mjesto. Sastanak je dio projekta ENEA Energy Efficiency Living Lab čiji je cilj suočavanje sa izazovima nedovoljne energetske efikasnosti u sektoru građevinarstva kroz podsticanje razmjene znanja i zajedničkih inicijativa među istraživačkim institucijama i akterima privatnog sektora kako bi se, u budućnosti. doprinelo razvoju tehnoloških inovacija u građevinarstvu. U tom kontekstu, B2B meet up predstavlja platformu za uspostavljanje novih poslovnih veza i nudi odličnu priliku da se na licu mjesta upoznate, ostvarite kontakt sa potencijalnim partnerima!

Kome je namjenjen B2B meet up?

Poziv za učešće na B2B meet up/u je je upućen akterima/ama poslovnog, javnog i civilnog sektora, kao i medijima zainteresovanim za razvoj, unapredjenje i podršku projektima koji imaju za cilj povećanje energetske efikasnosti u sektoru građevinarstva.

Gdje se održava B2B meet up?

B2B meet up će se održati na JADRANSKOM SAJAMU – Budva u vrijeme ovogodišnjeg sajma Građevinarstva, energetike, namještaja i dizajna…

Kako da se prijavim?

Ukoliko ste zainteresovani za učešće molimo Vas da se prijavite popunivši prijavu na https://forms.gle/ZwKg7gT8VaLXuLDt5 nakon čega ćemo vas lično kontaktirati i informisati na koji nacin da zakazete sastanake sa predstavnicima akterima za koje ste zainteresovani.

Radni jezik: crnogorski

Rok za prijave: ponedjeljak 25.10.2021. 

Ukoliko imate dodatnih pitanja pišite na [email protected] ili [email protected], a budite slobodni i da pozovite na: 067 333 138 – Kristina

B2B meet up će se održati uz poštovanje epidemioloških mjera. Broj učesnika/ca je ograničen na 50.

Srdačan pozdrav u ime Expeditio tima

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije