Povežite se sa nama

Vijesti

NEPOTIZAM KAO TRADICIJA U CG: Zdravko Krivokapić postavio kuma svoga sina u Upravni odbor “Monteputa”

Objavljeno

-

Mitrović
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Premijer Zdravko Krivokapić je za člana Upravnog odbora “Monteputa”, najprofitabilnijeg preduzeća u Crnoj Gori postavio kuma svoga sina Miloša, saznaje BORBA.

Naime, potpisom Krivokapića, na pomenutu funkciju postavljen je Stefan Mitrović, kum sina premijera, a sinovac ministra Ratka Mitrovića.

Stefan Mitrović (lijevo), sin Zdravka Krivokapića (desno)

Prema podacima izvoda iz knjige vjenčanih Srpske pravoslavne crkve iz Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici vidi se da je kum na crkvenom vjenčanju Miloša Krivokapića, sina premijera Zdravka Krivokapića – Stefan Mitrović, sin Dragana Mitrovića, nastojatelja Hrama koji je vršio obred vjenčanja. Dragan Mitrović je rođeni brat ministra Ratka Mitrovića.

Ovo je neviđeni skandal jer Krivokapić radi sve ono zbog čega je kritikovao DPS.

Premijer je dužan da javnosti kaže koje su to reference preporučile mlađanog Mitrovića za ovu odgovornu funkciju, kao i koliko on ima radnog staža i gdje je sve radio.

Vlada Crne Gore prihvatila je predlog Ministarstva kapitalnih imvesticija i smijenila tročlani Odbor direktora “Monteput” u čijem sastavu su bili kadrovi Vlade Duška Markovića Nikola Divanović, Zahit Ličina, Nikola Đurović.

Premijer Zdravko Krivokapić potpisao je rješenje o imenovanju novog Odbora direktora u sastavu Aleksandar Božović, Stefan Mitrović i Snežana Raičević.

Kako nam je potvrđeno, Stefan Mitrović je lični izbor kabineta Zdravka Krivokapića.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije