Povežite se sa nama

Vijesti

SLAVICA ŠĆEKIĆ PORUČILA ABAZOVIĆU: Pregovaraš sa ubicom mog brata, samo oni koji nisko padnu mogu da vjeruju kriminalcima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Sestra Slavoljuba Šćekića ubijenog policijskog funkcionera Slavica Šćekić oštro je reagovala na informaciju da se Dritan Abazović u zatvoru sreo sa Ljubom Bigovićem, koji se tereti za ubistvo njenog brata.

“Koliko neko može nisko da padne, pa da vjeruje osobi koja je organizovala ubistvo moga brata Slavoljuba, časnog i poštenog policajca. Polagati vjeru u kriminalca, koji je ubio mog brata, van je svakog zdravog razuma. Samo “naivan” čovjek ne može da “kapira” da Ljubo Bigović, organizator ubistva moga brata, samo pokušava da izdejstvuje slobodu, a to radi svih ovih prethodnih godina, izmišljajući navodno neku tešku neizlječivu i smrtonosnu bolest. Pošto mu to nije uspjelo, krenuo je u lov na naivne ili neznavene… (vrijeme će pokazati). Lovio je lovio i ulovio zlatnu ribicu, Dritana Abazovića.

Da ne budem pogrešno shvaćena, optuživana i kritikovana, želim da se zna da time što se borim za pravdu, za mog brata Slavoljuba, ja nikoga ne napadam lično, niti mrzim, ne daj Bože.
Borim se za pravdu, za mog časnog i poštenog brata. Ali, istovremeno, tom borbom obuhvaćena je i borba za pravdu uopšte… Za pravdu svih nas obespravljenih po bilo kom osnovu”, poručila je ona.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Sponzor

Najčitanije