Povežite se sa nama

Društvo

Vučurović: Neka me smijene sa mjesta predsjednika Odbora, važnija su mi uvjerenja od funkcije

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik Demokratskog fronta i predsjednik Odbora za ljudska prava i slobode, Jovan Vučurović reagovao je na saopštenja nekoliko nevladinig organizacija, u kojem su osudile njegov govor mržnje prema LGBT populacij u Skupštini. On je kazao da nema problem da ga smijene sa mjesta predsjednika Odbora, te da su mu važnija uvjerenja od neke funkcije.

On je naveo da se ne obazirepreviše na “sorošoide i NVO koje gledaju kako da se ogrebu o neki grant, pa su se sad, kao, zabrinuli za LGBT zajednicu”.

Oni su godinama uzimali grantove kako bi štitili Mila Đukanovića, a sad kako bi radili protiv njega, jer takva je to fela. Grantopreži su uzeli za sebe ekskluzivno pravo da pričaju o ljudskim pravima i slobodama, i evo godinama maltretiraju čitavu javnost, a ništa dobro od takvih ne može vidjeti niko, pa ni LGBT zajednica. I zaista, ozbiljno bih se zabrinuo za sebe da me neko od takvih pohvali, a naročito od njihovih medijskih pokrovitelja”, rekao je Vučurović.

On je to kazao odgovarajući na optužbe povodom izrečenog stava da se protivi usvajanju djece od strane istopolnih zajednica.

Vulurović je poručio da je slobodan čovjek.

– Ja sam slobodan čovjek, i može ko god hoće u parlamentu da pokrene proceduru da me smijeni sa funkcije predsjednika odbora za ljudska prava i slobode, ja svoja uvjerenja ne mijenjam po cijenu bilo čega a ne neke funkcije, ali to ova plaćenička boranija ne shvata. Jer, prosto, mi smo, na svu sreću, dva svijeta i potpuno je logično da različito razmišljamo o mnogim temama, a posebno o moralnoj, duhovnoj, tradicionalnoj, istorijskoj vertikali Crne Gore i o njenoj budućnosti – poručio je Vučurović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije