Connect with us

Turizam

NTO: Turistička ponuda Crne Gore u Kijevu

Published

on

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstaviće ponudu destinacije na 26. međunarodnom turističkom sajmu „Uitt – Kyev International Travel & Tourism Exhibition 2021.“, koji se održava u periodu od 11. do 13. maja tekuće godine, u Kijevu.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a kao učesnici sajma, svoju ponudu predstaviće i lokalne turističke organizacije Budve i Bara, hotelske kompanije „Montenegro Stars“ i “Budvanska Rivijera“, kao i turistička agencija „Talas M DMC.“

“Riječ je o vodećem ukrajinskom sajmu putovanja i turizma koji okuplja preko 200 izlagača iz više od 30 svjetskih destinacija i oko 18 000 profesionalaca iz oblasti turizma i putovanja, uključujući turističke organizacije, avio kompanije, hotele i hotelska preduzeća, turističke agencije i turoperatore, PR kuće”, saopšteno je iz Vlade.

Delegaciju Crne Gore predvodi državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomskog razvoja Ivana Đurović, koja će se ovom prilikom sastati sa direktoricom Državne agencije Ukrajine za razvoj turizma, kao i sa predsjednicom Global Healthcare Travel i predsjednicom Ukrajinskog udruženja medicinskog turizma.

“Imajući u vidu da ovaj međunarodni turistički sajam okuplja veliki broj turoperatora i agenata koji dolaze da formiraju svoju tržišnu ponudu za predstojeću turističku sezonu, predstavlja odličnu platformu za promovisanje aktuelne turističke ponude naše zemlje na emitivnom tržištu Ukrajine, ali i priliku da predstavnici Crne Gore uspostave saradnju sa predstavnicima ukrajinske turističke privrede”, zaključeno je iz Vlade.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije