Connect with us

Turizam

ONE&ONLY PORTONOVI: Gosti stižu 1. maja u ekskluzivni rizort

Published

on

Prvi One&Only u Evropi u Kumboru, postaće od 21.marta najmodernija destinacija na Jadranu. Uz Chenot Espace, ekskluzivni wellness koncept za goste koji žele voditi aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život, resort će ponuditi i Sabia by Giorgio Locatelli restoran na čijem će čelu biti Giorgio Locatelli – jedan od najboljih italijanskih kuvara na svijetu, ali i mnogo toga još.

Hotel je u završnici izgradnje. Nedavno je uposlio 200 radnika, raznih struka.

“Planiramo 21. marta zvanično otvaranje rizorta, međutim, prvog mjeseca, ugostićemo samo predstavnike stranih medijia i travel agente i sve one koji će na najbolji način promovisati One&Only Portonovi, kako bi već od 1.maja svi koji žele biti naši gosti mogli da uživaju u rizortu” ističe za Radio Jadran, generalni menadžer One & Only Portonov rizorta, Michele Giraudo.

Gosti koji se očekuju biće iz cijelog svijeta, svi oni koji mogu da uživaju u ultra luksuzu. Kako kaže Giraudo, oni su lojalni fanovi brenda One and Only:

“Ponosni smo veoma što smo doveli taj brend u Crnu Goru i Herceg Novi, jer će to otvoriti vrata novoj kategoriji posjetilaca, koji će imati priliku da upoznaju Crnu Goru, Herceg Novi i sam rizort”, ističe on.

Odlaganje otvaranja hotela zbog pandemije korona virusa imalo je i prednosti, jer bilo je više vremena da novi iz ovog hotelskog lanca istraže čitav ambijent koji ih okružuje.

“Istražili smo posebno lokalnu zajednicu i njene stanovnike. Želimo da budemo dio lokalne zajednice. Tako smo ostvarili partnerstva sa pojedincima iz Herceg Novog, Boke i šire koji se bave prehranom, ali i raznim umjetnicima. Oni će dobiti jednu sasvim novu mogućnost da prikažu šta umiju najbolje da rade. Portonovi je već uvezan sa lokalnom zajednicom i One&Only samo nastavlja tu tradiciju”, kaže Giraudo.

Čitav Portonovi, vrijedan oko milijardu eura, dizajniran po ugledu na arhitektonski stil i impresivne razmjere starih venecijanskih palata, postaje istovremeno sinonim za nautičku oazu s 238 vezova, sa brojnim unutrašnjim i vanjskim bazenenima.

Ekskluzivno partnerstvo s Henri Chenot konceptom će redefinisati uživanje u resortu, nudeći takozvane wellness programe od 360 stepeni.

Brojne aktivnosti za goste svih uzrasta će biti dostupne širom resorta, uključujući KidsOnly za djecu i OneTribe za tinejdžere. Teniski klub s dva osvijetljena terena koji vodi Tipsarević Luxury Tennis, na čelu s proslavljenim teniserom Jankom Tipsarevićem, pružiće vrhunske sadržaje za ljubitelje tenisa na svim nivoima, dok će vrhunski fitness centar omogućiti privatne treninge, kao i časove pokreta i vježbi, uz najsavremeniju Technogym™ opremu.

One&Only Private Homes će ponuditi pristup privatnoj pješčanoj plaži i pristaništu, individualnim bazenima i venecijanskim dvorištima. Gosti će moći kupiti vile ako žele da im One&Only bude dom.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije