Connect with us

Ekonomija

UKRAJINA: Turistička ponuda Crne Gore na sajmu Uitt

Published

on

Iz Nacionalne turističke organizacija Crne Gore saopšteno je da u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstaviće aktuelnu ponudu destinacije na 26. međunarodnom turističkom sajmu „Uitt – Kyev International Travel & Tourism Exhibition 2021.“, koji se održava u periodu od 11. do 13. maja tekuće godine, u Kijevu.

“Riječ je o vodećem ukrajinskom sajmu putovanja i turizma koji okuplja preko 200 izlagača iz više od 30 svjetskih destinacija i oko 18 000 profesionalaca iz oblasti turizma i putovanja, uključujući turističke organizacije, avio kompanije, hotele i hotelska preduzeća, turističke agencije i turoperatore, PR kuće itd”, navode u saopštenju.

Kako je saopšteno delegaciju Crne Gore predvodi državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomije Ivana Đurović, a kao učesnici sajma, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, svoju ponudu predstaviće i lokalne turističke organizacije Budve i Bara, hotelske kompanije „Montenegro Stars“ i “Budvanska Rivijera“, kao i turistička agencija „Talas M DMC.“

“Imajući u vidu da ovaj međunarodni turistički sajam okuplja veliki broj turoperatora i agenata koji dolaze da formiraju svoju tržišnu ponudu za predstojeću turističku sezonu, predstavlja odličnu platformu za promovisanje aktuelne turističke ponude naše zemlje na emitivnom tržištu Ukrajine, ali i priliku da predstavnici Crne Gore uspostave saradnju sa predstavnicima ukrajinske turističke privrede”, zaključuju u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije