Connect with us

Ekonomija

BESPLATAN CALL CENTAR: NTO na usluzi turistima i građanima

Published

on

Svim turistima koji borave u Crnoj Gori, ali i građanima, za sve informacije, sugestije, pritužbe i pohvale, na raspolaganju je Call centar Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, putem specijalnog broja telefona 080 001 300.

Call centar NTOCG je u potpunosti besplatan za sve pozive koji se obavljaju sa teritorije Crne Gore.

Radno vrijeme Call centra je sedam dana u nedjelji, od ponedeljka do petka, od 07:00 sati do 20:00 sati, odnosno danima vikenda, od 09:00 sati do 17:00 sati.

“Pored toga, turisti i građani koji pozovu Call centar NTOCG, van radnog vremena, mogu ostaviti glasovnu poruku, a operater će ih naknadno kontaktirati.

Ono što je novina ove godine je da korisnici imaju mogućnost, da putem Live Chat-a (razgovor uživo), na zvaničnoj stranici NTOCG – www.montenegro.travel, kontaktiraju Call centar i dobiju željene informacije.

Pored pružanja preciznih informacija od strane naših operatera, turisti i građani mogu dati svoje sugestije i na taj način aktivno učestvovati na podizanju kvaliteta turističkih usluga u destinaciji.

Napominjemo da se svaka primljena sugestija i žalba evidentira pri čemu automatski slijedi faza procesuiranja. Kontaktira se inspekcija ili ustanova koja je nadležna za određenu sugestiju ili žalbu i korisnik ukoliko želi povratnu informaciju informiše se u toku istog ili narednog dana, tako što ponovo kontaktira centralu Call Centra i dežurni operater mu daje povratnu informaciju o ishodu intervencije”, saopštili su iz NTO.

Call centar dostupan je i putem e-mail naloga [email protected].

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije