Connect with us

Magazin

NASLJEDNIK MIŠA KOVAČA: Splitski pjevač snimio novu verziju “Sjutra mi sude”

Published

on

Pjevač Alen Nižetić obradio je stari hit legende hrvatske zabavne muzike Miša Kovača “Sjutra mi sude”.

Riječ je o svima dobro poznatoj pjesmi nastaloj još 1987. godine, čiji tekst potpisuje Željko Pavičić, a glazbu Đorđe Novković. Sada je ta pjesma dobila novo ruho u aranžmanu Eduarda Botrića, a tu novu obradu izveo je Nižetić u namjeri da, kako kaže, iznenadi i time zahvali Miši Kovaču.

Naime, Nižetić je prije dvije godine bio gost na na Kovačevim koncertima u zagrebačkoj i splitskoj Areni, a nastupio je i na glazbenoj večeri “Split pjeva Mišu”. Riječ je bila, u ovom potonjem slučaju, o retrospektivnoj večeri na Splitskom festivalu održanom 2019. kada su Ivana Kovač, Jole, klapa Rišet, Mladen Grdović, Vlado Kalember, Željko Bebek, Dražen Zečić, Goran Karan, Alen Nižetić, Giuliano te mnogi drugi izvođači pjevali samo Kovačeve pjesme.

Mišo je sve to pratio iz publike, a potom neformalno zaključio kako je Nižetić njegov nasljednik na sceni jer mu se najviše svidjelo kako upravo on interpretira njegove pjesme.

“Odlučio sam se na taj potez nakon mojih susreta s Mišom. Htio sam nakon svega toga, i njegove pohvale na moje izvođenje pjesme u Splitu, snimiti baš ovu pjesmu. Ovo je moje iznenađenje za njega pa se nadam da će mu se dopasti”, rekao je Nižetić te poručio svima da uživaju i čuvaju se te kako se nada da će se uskoro s publikom vidjeti i na nekoj živoj svirci.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije