Connect with us

Politika

4.730 OBJAVA O CRNOJ GORI: Srpska medijska histerija u bitki za Nikšić

Published

on

Kako se lokalni izbori u Nikšiću približavaju, srpski mediji se sve više bave Crnom Gorom. “Bitku za Nikšić” prvo je započela srpska Hepi televizija koja ima naconalnu pokrivenost, a nakon nje, nastupili su Novosti i tabloid Alo koji su otvorili posebnu rubriku “izbori u CG” Razmjere srpske borbe za “Milov grad”, kako obično vole da kažu njihovi gosti, najbolje pokazuju podaci koje je prošlog vikenda objavio Digitalni forenzički centar, po kojima je za nedjelju dana, u drugoj sedmica februara plasirano nevjerovatnih 4.730 objava o Crnoj Gori, od čega preko hiljadu samo o izborima u Nikšiću, pišu Dnevne novine.

O kakvom se naglom interesovanju radi, govori podatak DFC-a da je u procentima gledano, skok objava o Crnoj Gori, u odnosu na prvu sedmicu februara, iznosio 82 odsto, dok su informacije o izborima u Nikšiću povećane za 47 procenata. Svi ovi podaci su javni i dostupni na stranici DFC-a.

Ono što je zajedničko svim medijima koji učestvuju u propagandi protiv aktuelne vlasti u gradu pod Trebjesom, jeste da otvoreno podržavaju koaliciju “Za budućnost Nikšića” koja je okupljena oko Demokratskog fronta i koja, će prema “istraživanjima” nekih anonimnih analitičara imati najveću podršku građana, ali ne toliku da osvoje vlast.

Trebaće im neko, a taj neko, i to se već otvoreno iznosi, jesu Demokrate koje su “udomile” listu Gordane Radović, savjetnice premijera Zdravka Krivokapića ”Ne damo Nikšić” iza koje, kako tvrdi srpski politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, stoji lično Krivokapićev sin.

Kako se srpski mediji bore za Nikšić? Hepi televizija koja je prva “ušla u rat” za osvajanje “Milovog grada” to radi preko gostiju kojima maltene pjena na usta izbija od pljuvanja po Crnoj Gori i Crnogorcima.

Pojedini gosti su toliko ispunjeni mržnjom poput nesrećnog istoričara Aleksandra Rakovića koji je čest gost ove televizije.

Podsjetimo, on je nedavno Crnogorce nazvao narodom sa “mentalitetskom greškom” kojeg moraju Srbi da popravljaju, jer, za razliku od njih, nijesmo demokrate.

Drugi gosti, poput Andrije Mandića, Milana Kneževića, Vladislava Dajkovića, Vladimira Pavićevića, Palme, Šešelja, Vladimira Mandića… fokusirani su na DPS i predsjednika države Mila Đukanovića koji je u centru srpske bitke za Nikšić. Jer, ako padne “Milov grad”, pašće i Crna Gora, odnosno biće dokusureno ono što je od ostalo nakon što je preuzela Srpska crkva i prosrpske partije.

Bitka za Nikšić u Novostima i tabloidu Alo se praktične ne razlikuje. Uglavnom se radi o objavama u kojima se blati DPS, Đukanović, a u kako to sve izgleda najbolje će pokazati naslovi informacija:

“DPS je ostavio pustoš dosta je! Jak odgovor koalicije “Za budućnost Nikšića” na izjave Sanje Damjanović RASKOL U DPS! Pred izbore u Nikšiću intrige i izdaje preplavile Milovu partiju, preti im potpuni krah.

MILO JE IZDAO NIKŠIĆ: Đukanović potvrdio da je prevaziđen političar BRATIĆ OTKRILA: “Građani, Sanja Damjanović je arčila vaš novac na skupe tim bildinge”

NIKŠIĆANI KIPTE OD BESA! Simović prekršio Zakon o državnim simbolima, preko cele zgrade razvio barjak, ali je pogazio sve propise i oskrnavio obeležje!

DAJKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU IZ TREBINJA:”Trebinjci su bili uz nas i čuvali nam leđa svaki put kad nam je bilo teško!”

RASULO u Milovoj stranci, kao nosioca liste postavili ženu kojanema ni člansku kartu DPS! Članovi besni, rešili da odustanu Sanja Damjanović je “iznuđeno rešenje”, ne interesuju je problemi građana Milo je gotov! Koalicija “Za budućnost Nikšića” predala listu, Andrija Mandić poručio samo jedno POSLE ŽESTOKE SVAĐE SA KRIVOKAPIĆEM, Milo nema kud! Neće biti po njegovom!

Andrija Mandić objavio fotografiju kojom je raskrinkao plan Đukanovića: Imaju zadatak da razdvoje srpstvo od Srbije! Sve Srbe u Crnoj Gori ćemo u autobusima proterati u Srbiju!

FRKA ZBOG MERCEDESA: Zdravko oteo Milovu zver od automobila!

SKANDAL TRESE CRNU GORU! Osvanuli računi Milovih političara, uzimali hiljade evra na dan: Milošević je put u Srbiju i Novi Sad pisao kao za dve RAZLIČITE DRŽAVE!

DRITAN SE HITNO OGLASIO: Velika akcija policije u Crnoj Gori, “pao” i visoki Milov funkcioner!

PROTERAĆEMO SVE SRBE IZ CRNE GORE!” Jezive reči Milivoja Katnića upućene generalu Dikiću

Sve ovo što smo naveli je samo dio objava tokom par dana u bici za Nikšić. Do izborasu ostale nepune tri nedjelje. Što će sve srpski borci upotrijebiti u bici za osvajanje crnogorskog Nikšića, pokazaće naredni dani.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije