Connect with us

Politika

ABAZOVIĆ: Narodu potrebna radna mjesta a ne tenzije i podjele

Published

on

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović apelovao je na sve da zadnji dani kampanje za lokalne izbore u Nikšiću protekne u fer i demokratskoj atmosferi, i poručio da narodu ne treba svađa, već radna mjesta.

Kako je saopšteno iz Građanskog pokreta URA, Abazović je u nikšićkoj mjesnoj zajednici Župa kazao da narodu nijesu potrebne tenzije i podjele, već radna mjesta, i pozvao Župljane i Nikšićane da pruže ruku jedni drugima.

“Nacionalizma nam je preko glave, svađa nam je preko glave, narodu treba pomirenje, trebaju nam nova radna mjesta. Hajde da iskočimo iz matrica koje su nam namjerno nametnute da bi jedna grupica ljudi od toga imala koristi”, poručio je Abazović.

On je apelovao na sve da zadnji dani kampanje u Nikšiću proteknu u fer i demokratskoj atmosferi.

“Mi smo upućeni jedni na druge, dozvolite da komšijska i bratska sloga zavlada, da se okrenemo prioritetnim temama, boljem životnom standardu, razvoju Nikšića u svim sektorima”, kazao je Abazović.

On je rekao da nikome nije do svađa i provokacija, osim ljudima koji su ogrezli u kriminalu i korupciju.

“Sa njima će se država kompletno obračunati vrlo brzo”, poručio je Abazović.

Nositeljka liste “Crno na bijelo – Može Nikšić, Tatjana Đurišić-Bečanović, kazala je da nacionalističku matricu u gradu ponajviše sprovode one snage koje više nemaju podršku građana da bi osvojile vlast u Nikšiću.

Prema njenim riječima, nacionalizam je posljednje uporište Demokratske partije socijalista.

„I zbog toga ne treba nasijedati na njihove provokacije koje su ovih dana učestale. Sigurna sam da su građani Župe svjesni da ne treba reagovati na “patriotske” iskaze koji su provokacija”, poručila je Đurišić-Bečanović.

1 Comment

1 Komentar

  1. GRAĐANSKI

    07.03.2021. at 17:25

    Sram te i stid bilo pokondireni ulcinjski klovnu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije