Connect with us

Politika

BEČIĆ: Suprotstaviću se svakome ko se drzne da ospori nezavisnost Crne Gore

Published

on

Svako ko se drzne da ospori crnogorsku suverenost i nezavisnost imaće u meni oštrog protivnika, poručio je predsjednik parlamenta Aleksa Bečić, povodom 15 godina od usvajanja Deklaracije o nezavisnosti Crne Gore.

On je na Tviteru napisao da Crna Gora mora snažnije krenuti putem evropskih integracija.

“Danas, 15 godina nakon zvaničnog proglašenja nezavisnosti Crne Gore, usvajanjem Odluke o nezavisnosti, na osnovu koje je istog dana usvojena i Deklaracija nezavisne Crne Gore, svjedočimo značajnim promjenama na društveno-političkoj sceni naše otadžbine”, podsjeća Bečić.

Moramo, kaže on, snažnije krenuti evropskim putem zbog onih koji će nas sjutra naslijediti.

“Na tom putu moja intencija je da Crna Gora bude država svih njenih građana, koji će svojom ljubavlju prema njoj i uzajamnim poštovanjem i slogom učiniti da bude vječna i ponosna. Svako ko se drzne da ospori njenu suverenost i nezavisnost imaće u meni oštrog protivnika”, tvrdi Bečić.

1 Comment

1 Komentar

  1. Pero

    03.06.2021. at 16:35

    Crna Gora je zemlja čuda. Uveče slavi sa nacionalistime i šovinistima uz tudje zastave i nepostojeće himne koji negiraju sve što je crnogorsko a danas izjavljuje da će se suprostaviti svojom ko se drzne da ospori nezavisnost Crne Gore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije