Connect with us

Politika

BOGAVAC SA JOANIKIJEM: Građani da ne nasijedaju na provokacije

Published

on

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac apelovao je na sugrađane da ne nasijedaju na provokacije koje bi da poremete skladan život u gradu.

Kako je saopšteno iz Opštine Berane, Bogavac se sastao se sa episkopom budimljansko-nikšićkim i administratorom Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikijem u Eparhijskom domu u Beranama.

“Na prvom sastanku, otkako je predsjednik Bogavac izabran prošle nedjelje na tu funkciju, razgovarano je o različitim pitanjima”, navodi se u saopštenju.

Razgovarali su, između ostalog, o incidentu koji se dogodio nedavno u centru grada tokom kretanja auto kolone i zajednički pozvali još jednom sve građane na smirivanje tenzija.

“Apelujemo na sugrađane da ne nasijedaju na provokacije koje bi da poremete skladan život u gradu. Ovakavi i slični događaji neće narušiti multietnički sklad. Ne smijemo dozvoliti da se stvori ambijent koji vodi međusobnoj netrpeljivosti i narušavanju suživot”, kazao je Bogavac.

Vladika Joanikije, na čiju inicijativu je sazvan sastanak, zahvalio se predsjedniku Bogavcu na posjeti izražavajući uvjerenje da će se saradnja sa Opštinom Berane nastaviti i u narednom periodu.

“Sastanku su prisustvovali pomoćnik u Sekretarijatu za opštu upravu i društvene djelatnosti Mladen Stijović i šef Biroa za odnose sa javnošću Nikola Urošević”, dodaje se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije