Connect with us

Politika

CETINJSKA URA: DPS je pregazilo vrijeme

Published

on

DPS je danas otvorio novi serijal tragikomičnih saopštenja kojima građane zapljuskuju pred svake lokalne izbore u Prijestonici Cetinje – saopštili su danas iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su naveli, pokušaj DPS-a da nove kancelarije Cetinjske URE predstave kao privatnu kuću dovoljno govori o intelektualnom nivou njihovog obraćanja građanima i svojim glasačima, “koje iznova i iznova vrijeđaju neprimjerenim i polupismenim saopštenjima i reagovanjima”.

,,DPS, kao partija iz prošlog vijeka, je vjerovatno navikla da se p0 stranačkim prostorijama nalazi ogromna slika ‘gospodara’ koju s vremena na vrijeme treba poljubiti i pomaziti. S tim u vezi, razumijemo njihovu začuđenost i podsmijeh što se u kancelarijama jedne partije nalaze umjetničke slike i police za knjige, jer je to domet njihovog poimanja stvarnosti”, navode iz cetinjske URE.

Uz konstataciju da ih je vrijeme pregazilo, Cetinjska URA im je poželjela “dobrodošlicu u 21. vijek, gdje se više od ljubljena slike partijskog vođe cijeni osjećaj za likovnu umjetnost, lijepu pisanu riječ i atipični enterijer kancelarija”.

,,U potpunosti uvjereni u nadmoćnost vizije Građanskog pokreta URA, više nego zadovoljni kako građani Prijestonice cijene naš trud, a bez želje da dokazujemo svoje političke principe, već nasmijani kako prelošim PR marketingom građanima predstavljate sjednicu našeg opštinskog odbora, želimo Vam ugodnu političku penziju”, zaključuju iz cetinjskog odbora URE.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije