Connect with us

Politika

CKM: Kampanja za obilježavanje 13. jula u znaku Ljuba Čupića

Published

on

Crnogorska kulturna mreža je pokrenula kampanju za obilježavanje 13. jula, kako bi se, kako ističu u toj NVO, ovaj značajan jubilej proslavio na što kvalitetniji način.

Naglašavaju da je kampanja bazirana na liku Ljuba Čupića čiji prkosni osmijeh okupatoru treba da bude simbol borbe za očuvanje građanske Crne Gore.

U više crnogorskih gradova će biti postavljeno 40 bilbord postera, dok će se određeni dio kampanje voditi preko društvenih mreža.

“Glavni događaj je svečana akademija koja će se održati 13. jula i biće direktno emitovana na portalima i televizijama. Ovaj jubilej je prilika da se svi građani ujedine, prevaziđu međusobne podjele i da zajedno pošalju poruku ljubavi prema Crnoj Gori.
Antifašizam nema alternativu i svi koji živimo u Crnoj Gori moramo baštiniti njegove vrijednosti bez obzira na nacionalne i političke različitisti. Jubilej koji naša država obilježava je idealna prilika da svi pokažemo privrženost državi i njenim najvećim vrijednostima multietničnosti i multikulturalnosti”, naglašavaju u CKM-u.

Pozvali su organizacije koje se bave očuvanjem kulturnog identiteta Srba da se jave i uzmu učešće u programu 80 godina od luče slobode.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije