Connect with us

Politika

DAMJANOVIĆ: Rješavaćemo konkretne probleme građana

Published

on

Nijedan građanin Nikšića neće ostati po strani, bez obzira na njegovo političko, ideološko i drugo opredjeljenje, kazala je nosilac liste Evropski tim za Nikšić, Sanja Damjanović i poručila da će insistirati na otvorenosti lokalne uprave.

Ona je, u razgovoru sa sugrađanima, kazala da je zadovoljna činjenicom da građani ne žele da žive u gradu i ambijentu kakav bi htjela da nametne sadašnja parlamentarna većina.

“Jer oni žele da pretvore naš Nikšić u palanku, da nas vrate u duboku prošlost”, rekla je Damjanović.

Damjanović je, kako je saopšteno iz koalicije Evropski tim za Nikšić, kazala da će, kao nosilac izborne liste, u naredne četiri godine insistirati na otvorenosti lokalne uprave.

“Nijedan građanin neće ostati po strani, bez obzira na njegovo političko, ideološko i svako drugo opredjeljenje”, poručila je Damjanović.

Ona je pozvala građane Nikšića da uoči izbora dođu na Trg Slobode i “da još jedanput pogledaju osmijeh velikana, heroja, antifašiste, Ljuba Čupića”.

“U današnjoj Crnoj Gori, modernoj i mirnoj, prkositi onima koji jednostavno naš grad, naš Nikšić žele da predaju stranim faktorima, poručujemo da ćemo se boriti stavom, znanjem, konkretnim mjerama, jednostavno boriće se Evropski tim za Nikšić”, rekla je Damjanović.

Ona je navela da je svjesna potencijala grada i njegovih stanovnika, i da vjeruje da će se Nikšić od 14. marta mijenjati nabolje.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije