Connect with us

Politika

DAVIDOVIĆ: Ušli smo u bitku, svi su protiv nas

Published

on

Lider Narodnog pokreta Crne Gore Miodrag Daka Davidović i kandidati za odbornike održali su tribinu u Rudom Polju gdje su pred brojnom omladinom i simpatizerima predstavili svoj program uoči predstojećih lokalnih izbora u Nikšiću.

“Ovo je zaista impresivan skup. Da je sala sportskog centra slobodna, ne bi mogla da primi sve mlade ljude koji su nam pružili podršku, koji vjeruju Narodnom pokretu, koji vjeruju u vaskrsenje našeg grada, koji vjeruju da ćemo svi biti zaposleni”, poručio je Davidović na početku izlaganja.

On je dodao da je Narodni pokret sam ušao u veliku borbu.

“Mi nemamo kuda nazad. Ušli smo u bitku u kojoj su svi protiv nas, u kojoj nemamo saveznika, a znate li zbog čega, zbog toga što smo najbolji i što su svi znaju da ćemo 14. marta ostvariti pobjedu. Mi znamo da je danas čitav Nikšić sa nama”, poručio je Davidović.

Na skupu je govorio i kandidat za odbornika doktor Jovan Burić koji je ovim povodom poručio.

“Ja sam čovjek koji živi 30 godina u Nikšiću. I toliko dugo sam čekao da se pojavi ovakav čovjek, poput Dake, koji će svo svoje znanje da uloži u Nikšić. Siguran sam da imamo pravu osobu da nas vodi i treba da ga podržimo. Svi smo svjeSni stanja u kom  se naš grad nalazi već decenijama. Nekada veliki industrijski centar sada je doveden na rub propasti. Zbog toga, 14. marta jedan je izbor najbolji. Narodni pokret i Miodrag Daka Davidović”, poručio je Burić.

1 Comment

1 Komentar

  1. Mira

    27.02.2021. at 21:43

    Vas niko i ne pominje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije