Connect with us

Politika

DEMOKRATE: Sklopljena koalicija „Velika prevara naroda CG“

Published

on

Građani treba da znaju jedno, DPS i DF sklopili su koaliciju „Velika prevara naroda Crne Gore“ koja putem pravljenja neljudske atmosfere skuba za cilj ima rušenje Vlade što bi, po aminu zajedničkih prijatelja koji u tome imaju ogroman ekonomski interes, osiguralo povratak DPS na vlast, a sve sa ciljem da se Luka Bar i drugi važni crnogorski resursi pređu u ruke domaćih i prekograničnih kriminalaca i tajkuna, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

“Slobodni građani Crne Gore ovih dana svjedoče da je formirana koalicija između politički nokautiranog DPS-a i njihovog strateškog partnera DF-a, koja za cilj ima revitalizaciju DPS-a i njihovo ponovno dovođenje na vlast. Ta koalicija svoju ofanzivu na crnogorsku slobodu bazira na bjesomučnim lažima i zamjenama teza, a logistiku joj pruža najprljavija tabloidna mašinerija i botovske divizije”, navode iz Demokrata.

Zbog, kako navode, frapantno silnog truda i upornosti da se sopstveni narod vrati u ropstvo, poručuju da će moramo kumovati ovoj koaliciji, ali ne na način kako bi oni to željeli, da postanu dio njihove antinarodne mreže, već će im dati ime.

“Kao svaki dobar kum moramo to uraditi časno i istinito, pa smo im namijenili ime koalicija „Velika prevara naroda Crne Gore“, ili skraćeno VPNCG”, navode u saopštenju.

Kako su saopštili, oni koji nemaju moralnog osnova niti argumenata, a moraju izdati svoj narod, prinuđeni su da lažu, mute i varaju na svaki mogući način.

“Krajnje je sramno i licemjerno da nanovo pokreću teme koje su sa DPS unaprijed dogovorili i realizovali. Suočeni sa rezultatima, recikliraju temu o čestitki oni čiji partneri iz Srpske liste sjede u Vladi Kosova, polažu zakletvu na Ustav Kosova, stojeći slušaju himnu Kosova. Pametnom je ovo dosta”, zaključili su iz Demokrata.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije