Connect with us

Politika

DF: Bečić zakazao sastanak sa DPS i satelitima po naređenju Katnića, a ako nije neka ga otkaže

Published

on

Besmisleno je više odgovarati Bečićevim Demokratama, jer se u njihovim saopštenjima ponavlja par laži i obmana kao na pokvarenoj gramofonskoj ploči. Međutim, ima nešto na šta treba crnogorska javnost da obrati pažnju, a to su skoro identična saopštenja koja su došla iz opozicionih partija na temu predstojećih razgovora o rešavanju krize u parlamentarnoj većini i mogućnost ozbiljne rekonstrukcije Vlade, poručili su iz Demokratskog fronta.

“Prvo se oglasio poslanik Duško Marković, pa Boris Mugoša, Raško i Draginja i svi oni, nedvosmisleno i panično poručiše da ni po koju cijenu Demokrate i URA ne smiju dozvoliti ulazak u Vladu predstavnicima koalicije ,,Za budućnost CG”. Naravno da nije na njima da odlučuju kako će parlamentarna većina doći do dogovora za izlazak iz krize Vlade i Parlamenta, ali se izgleda niko ne usuđuje da im to i otvoreno kaže”, dodaju oni.

Kako iz DF-a ističu, nije DPS-u, SDP-u i SD-u trideset godina smetalo učešće u Vladi predsjednika i ministra koji su posvađali i opljačkali Crnu Goru i doveli je na ivicu bankrota, a to samo sa jednim jedinim ciljem – da od nje naprave svoju privatnu državu, i uspjeli su u tome.

“Vrisak do neba na pomisao da bi predstavnici koalicije ,,Za budućnost CG” mogli ući u Vladu je razumljiv, jer oni znaju da bi se tada krenulo u demontažu bivšeg režima, da više ne bi bilo privatnih i porodičnih sudija i tužilaca i da bi mnoge od njih stigla ruka pravde.  Narativ koji koriste o stvaranju ,,Srpskog sveta” je poslednja brana odbrane njihovog nelegalno stečenog bogatstva, a i mnogih drugih nepočinstava. Pokušaj da se spriječi ulazak u Vladu predstavnika 32,5 posto građana, koji su glasali pobjedničku koaliciju ,,Za budućnost CG”, je sraman i dijelom fašistički, i to baš onih koji se ovih dana predstavljaju kao jedini borci za očuvanje antifašističke ideje. Proglašavati neprijateljima Crne Gore 32,5 posto građana, i to ,,slučajno” pretežno Srba, je samo pokušaj hvatanja davljenika za slamku”, navode iz Fronta-

Pitaju, koja je to građanska profilacija partija DPS, SDP i SD kada oni u svojoj biti gaje antisrpstvo, do granica koje prevazilaze i neke ratne ideologije?

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije