Connect with us

Politika

DF: Napadi na srpski narod, Srbiju i DF otkrili da Đukanović, Marković, Krivokapić i Bečić imaju istog gazdu

Published

on

Napadi na srpski narod, Srbiju i DF otkrili  su da Milo  Đukanović, Duško Marković, Zdravko Krivokapić i Aleksa Bečić imaju istog gazdu, stoji u reagovanju DF-a na današnju izjavu poslanika DPS-a Duška Markovića.

-Vidjeli smo da Krivokapić i Bečić čak preuzimaju i parole DPS-a i očigledno je da se radi ne samo o koordinisanom djelovanju, nego o tome da Milo Đukanović, Duško Marković, Aleksa Bečić i Zdravko Krivokapić imaju istoga gazdu. Taj gazda ih je za sada okupio oko antisrpstva i oko toga da se ne smije dirati u politiku DPS-a prije 30. avgusta.
To rušenje narodne volje građana se mora zaustaviti i najzad krenuti u procese koji su morali da se dese od 30. avgusta do danas- saopštili su iz DF-a.

Posljednji napad Duška Markovića na SPC, DF, Srbiju i srpski narod nije otkrio ništa novo osim da se DPS zaglavio u antisrpstvu i da je kod njih, opravdano, uvijek prisutan strah od DF.

U DF-u smatraju da se Marković pribojava njihovog ulaska u Vladu, znajući da su oni obećali građanima demontažu bivšeg režima.

-Zato njemu i sličnima odgovara ovakva bezlična vlada u kojoj bezlični premijer ne smije da krene u obračun sa bivšim režimom- poručili su iz DF-a.

Mnogo je zanimljivije, navode u DF-u, to što Duško Marković i Zdravko Krivokapić imaju mnoge identične stavove, posebno o DF, Srbiji, srpskom narodu, rezoluciji o Srebrenici, itd.

-Zato se postavlja logično pitanje- kako je došlo do toga da Marković i Krivokapić imaju gotovo iste stavove o nekim pitanjima, posebno kada su meta srpski narod, DF, Srbija, a u tome im se priključio i Aleksa Bečić? Tome približavanju stavova je svakako mnogo više doprinio Krivokapić, koji umjesto da štiti interese onih koji su glasali koaliciju Za budućnost Crne Gore, on se odrekao svega što je pričao u kampanji i odrekao se ljudi koji su glasali koaliciju Za budućnost Crne Gore i prigrlio politiku DPS-a, posebno spoljnu politiku, što je potvrdio i njegov ministar spoljnih poslova koji se zakleo da neće skrenuti sa spoljnopolitičkih prioriteta Mila Đukanovića. Zato, danas ne možemo da razlikujemo stavove Bečića i Krivokapića od onih koje saopštava DPS- poručuju iz ovog političkog saveza.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije