Connect with us

Politika

ĐURAŠKOVIĆ: URA ćuti na pitanje ko je htio da kupi Abazovića za 21 milion

Published

on

Foto: SDP

Predstavnici „hrabro ćute” na brojna pitanja koja smo im postavili u proteklih nekoliko dana, od toga ko je nudio 21 milion da kupi Dritana Abazovića i njegovu URU (kao što je nekad neko kupio njegovu nekadašnju partiju, Pozitivnu Crnu Goru), preko razvrstavanja šestogodišnjaka na muslimane i pravoslavce u Pljevljima, do pitanja da li će Abazović uhapsiti čovjeka koji poziva na političku korupciju, makar on bio premijer, rekao je član Predsjedništva SDP-a Nikola Đurašković.

„Iako su na početku svoje kampanje za izbore naveli da im je cilj da spasu Crnu Goru od „dvije struje: prve klero-nacionalističke struje, koja negira Crnu Goru i druge kompromitovane vlasti koja se čuva anahronim metodama”, spašavaju je tako što igraju po notama SPC, a vlast štite kao ovi drugi – sakrivanjem podataka, partijskim zapošljavanjima, sumnjivim zaduživanjem od 890 milliona eura i hapšenjem onih koji protestuju”, dodaje Đurašković.

Kako on kaže, predstavnici pokreta URA su „hrabro ćutali” i na pitanje oko toga što zna kordinator za bezbjednost, spoljnu i unutrašnju politiku, ekonomiju, privrednike, vjeru i sve ostalo – višenamjenski Dritan Abazović o tvrdnjama da se u Nikšiću kupuju glasovi parama SNS-a iz Srbije, za račun njegovih koalicionih partnera.

Gospodo iz URA imate puno toga da objasnite i građanima koji su vas glasali i crnogorskoj javnosti, ali idući put barem smognite hrabrosti da neko stane iza stava i ne krije se iza cijele partije u saopštavanju neistina, barem kad je SDP u pitanju. Cetinje vam je već kazalo što misli a uskoro ćete nakon žutog dobiti i crveni karton, poručio je on.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije