Connect with us

Politika

DPS NIKŠIĆ: Nova vlast razgrađuje građansku supstancu CG

Published

on

DPS

Iz Demokratske partije socijalista najoštrije su osudili napad na predsjednicu nikšićkog Opštinskog odbora Liberalne partije Jelenu Marković, kao i sve druge fizičke obračune u tom gradu koji se dešavaju ovih dana, a koji su, kako kažu, politički i nacionalno motivisani.

https://portalluca.me/napad-na-markovicevu-nema-elemenata-krivicnog-djela-podnijeta-prekrsajna-prijava/

„Nikšić u susret lokalnim izborima ne smije postati teren i poprište na kojem će se događati slične i nedopustive stvari, inspirisane mržnjom i šovinizmom. Baš zbog toga svaka politička, nacionalna i druge netrpeljivosti moraju biti spriječene i adekvatno sankcionisane”, poručili su iz nikšićkog Odbora DPS-a.

Oni pozivaju nadležne državne organe da u skladu sa svojim ovlašćenjima i dužnostima, stanu na put svakom obliku nasilja i zastrašivanja, i da doprinesu očuvanju temelja na kojima počiva Crna Gora, a koje je Demokratska partija socijalista gradila decenijama.

„Kao partija koja je sebe utkala u međuetnički sklad, međunacionalnu toleranciju i zalagala se za političku slobodu mišljenja i izražavanja, beskompromisno ćemo insistirati na daljem očuvanju ovih vrijednosti”, poručili su oni.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije