Connect with us

Politika

DUPLI ARŠINI MVP: Vera Kuliš u delegaciji Radulovića, da li i ministar sada šteti državi?

Published

on

Konjević: Radulović da podnese ostavku ukoliko ima političkog digniteta - Foto: twitter

Ministar vanjskih poslova (MVP) Đorđe Radulović boravi u posjeti Njemačkoj, a u delegaciji je ambasadorka Vera Kuliš, za koju on i  premijer Zdravko Krivokapić tvrde da je radila suprotno interesima države i traže njen opoziv. To je na svom twitter nalogu objavio poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević.

Ministar, piše Konjević, treba da podnese ostavku ukoliko ima političkog digniteta.

“Činjenica 1: Ministar predlaže Vladi opoziv ambasadora sa argumentom da su pojedini ambasadori radili suprotno interesima države. Činjenica 2: Predsjednik Vlade u jednoj od izjava targetira i nesporno karijernu diplomatkinju – ambasadorku u Njemačkoj. Činjenica 3: Ministar u posjeti Njemačkoj, a u delegaciji ambasadorka za koga PV i MVP kažu da je radila suprotno interesima države. Zaključak: Da li sada ministar radi suprotno interesima države? Ministar ako ima i zeru političkog digniteta treba da podnese ostavku”, napisao je Konjević.

Đorđe Radulović sastao se danas, tokom prvog dana posjete Njemačkoj, sa predsjedavajućim Josipom Juratovićem i ostalim članovima Parlamentarne grupe za Jugoistočnu Evropu u Bundestagu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije