Connect with us

Politika

IRONIČNI PREDSJEDNIK SKUPŠTINE: Bečić omalovažio Vuksanović Stanković, ona napustila salu

Published

on

FOTO: MINA

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić neprimjereno se danas obratio poslanici SDP-a Draginji Vuksanović Stanković.

On je kazao “da joj ne stoji kada je nervozna”.

“Vama ne stoji da budete predsjednik Skupštine u odnosu na način na koji se ponašate prema meni”, odgovorila je Stanković i napustila skupštinsku salu.

Dok je Vuksanović Stanković napuštala skupštinsku salu, Bečić je kroz ironičan smijeh dobacio: “Nemojte, nemojte da idete odmah”.

Portparol SDP-a Mirko Stanić reagovao je na Twitteru, osudivši ovakvo Bečićevo ponašanje.

“Pravo je žena da im ‘stoji’ sve što same odluče. Ne može se boriti za ravnopravnost polova, a onda mizigeno na njihov politički stav odgovoriti da “ne budu nervozne, jer im ne stoji, ipak je ponedjeljak, he he”. Bečiću, ponašajte se u skladu sa značajem Skupštine Crne Gore”, poručio je Stanić.

Korisnici društvenih mreža poručuju da više puta izrečena neukusna šala predsjednika parlamenta i sarkastičan smijeh govori dovoljno o njemu.

Navode i da je ponašanje Bečića prema Vuksanović Stanković, malo je reći, sramno, te da im ovo liči na pasivnu agresiju.

 

4 Comments

4 Komentara

 1. Budimir

  29.03.2021. at 14:53

  Becic je ulicar podgoricki, folirant klasicni

  • Dado

   29.03.2021. at 15:13

   Lgbt …bogdanovic je ljubomoran kad ljaljo gleda zene…boji se da ne promijeni orjentaciju

 2. Dado

  29.03.2021. at 15:12

  A sto ce,ne voli zene…mozda da je neki mladji muskarac imao bi pozitivniji stav…lgbt traze prava,postujem,ali su poceli da sikaniraju zene…podrska zenama

 3. soko

  30.03.2021. at 00:17

  Sram Vas bilo, gospodine Becicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije