Connect with us

Politika

IZABRANO RUKOVODSTVO: Formiran izborni štab OO SD Cetinje

Published

on

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Cetinje, formiran je izborni štab SD Cetinja, čime je partija u tom gradu i formalno ušla u predizborni režim rada, u susret predstojećim lokalnim izborima.

Na sastanku su izabrani i novi potpredsjednici OO SD Cetinja, Nikola Mijanović i Ana Novaković Adžić, kao i sekretar odbora Milica Nikolić.

Sjednici su prisustvovali predsjednik partije Ivan Brajović, potpredsjednik Damir Šehović, član Predsjedništva Boris Mugoša, generalni sekretar Danilo Mirotić i koordinator odbora, Zoran Radonjić.

Izborni štab čine svi članovi opštinskog odbora, na čelu sa predsjednikom Dejanom Miloševićem, a s obzirom na planirano širenje, sastav izbornog štaba biće podložan promjenama u skladu sa potrebama odbora u toku predizborne kampanje. Formirane su i tematske komisije na nivou odbora, i to: za medije, za rad sa mjesnim odborima, biračkim odborima i biračkim spiskovima, za socijalna pitanja, za ekonomska pitanja i za obrazovanje i zdravstvo.

„Od današnjeg dana Socijaldemokrate Cetinja i formalno su stupile u predizborni režim rada. Nakon održane konvencije na kojoj je izabran novi sastav opštinskog odbora i njegov predsjednik, danas smo izborom potpredsjednika i sekretara upotpunili njegovo rukovodstvo. U narednom periodu nam predstoji veliki posao i mukotrpan rad kako bi rezultat Socijaldemokrata na Cetinju bilo što bolji. Smatramo da smo dosadašnjim aktivizmom, kao i radom naših funkcionera na lokalnom nivou, zavrijedili da povjerenje građanki i građana Cetinja našoj partiji bude veće u odnosu na prethodne lokalne izbore, kao i da i u narednom mandatu budemo neko ko će imati još značajniji uticaj u budućoj lokalnoj vlasti, a samim tim i biti u prilici da na još konkretniji način zastupa interese naših građanki i građana. Shodno tome, a uz maksimalan rad i zalaganje svih nas, uvjeren sam da odličan izborni rezultat Socijaldemokrata neće izostati“, rekao je Dejan Milošević, predsjednik OO SD Cetinje.

Prije početka sjednice OO, funkcioneri, članovi i simpatizeri Socijaldemokrata Cetinja prisustvovali su antifašističkoj šetnji „Svi smo mi Ljubo“ sa koje je poslata jasna poruka da su i većinsko Cetinje, ali i većinska Crna Gora građanski i antifašistički, te da građani neće
dozvoliti sunovrat temeljnih civilizacijskih vrijednosti na kojima je zasnovana nezavisna Crna Gora.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije