Connect with us

Politika

JOKOVIĆ: Izbori nijesu rješenje, o Vukšiću trebalo raspravljati u parlamentu

Published

on

Foto: Pobjeda

Socijalistička narodna partija SNP ostaje pri tome da se iscrpe sve mogućnosti da parlamentarna većina traje četiri godine, kazao je za Antenu M predsjednik te partijeVladimir Joković.

Ako to ne bude moguće, Joković kaže da su spremni na sve opcije.

”Ali prvo i osnovno je da svi spustimo loptu i da se suzdržimo od teških riječi i da pokušamo da sjednemo i nađemo zajednički jezik. Izbori nijesu rješenje jer i poslije tih izbora, bez obzira ko kakav rezultat ostvario, opet će sjesti oni isti, koji su sad parlamentarna većina i opet će morati razgovarati između sebe o formiranju Vlade, a tada će biti još teže”, istakao je on.

Joković naglašava da ako neka od partija misli da promijeni kurs, što, ističe, SNP ne pomišlja, da eventualno sa DPS-om pravi koaliciju poslije izbora, to, kaže Joković, može uraditi sad, pa da ne moraju ići na izbore.

Kada je posrijedi imenovanje direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost ANB, Joković kaže da je pravo premijera da imenuje šefa ANB-a, ali da je o tome trebalo voditi raspravu u Skupštini, te da ne vidi razlog zašto nije došlo do toga.

 

1 Comment

1 Komentar

  1. Milan

    13.06.2021. at 11:23

    Glup, a namazan seljacki

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije