Connect with us

Komentar

SPUSTITE PAPIRE: Jesmo same!

Published

on

Trebalo je da jedna glumica izađe u javnost i iznese strašnu tajnu koja je oborila velikog meštra proizvodnje glumačkih talenata, Arkanovog drugara, da cijela javnost ustane na noge i poviče – NISI SAMA, uključujući političare, glumce, ličnosti različitog kalibra i djelovanja.

Mileni Radulović kapa dolje, ušla je u drugu fazu zlostavljanja, razapeta u medijima i na društvenim mrežama, pred tužiocima i sudijama. Pristala je na to da zatvori krug i okonča sve, za svoju dušu, makar satisfakcija bila (ne mala) što monstrum neće moći da siluje dalje.

Baš u svojoj duši,  istine radi, ona je SAMA. Spustite papire.

Mašu papirima i sa crnogorskih adresa, pišu na dlanovima NISI SAMA. Laž.

Sama je bila žena koju je muž, granični policajac, ubio iz službenog pištolja, jer mu je, kako je rekao, smetalo što sjedi i ne radi ništa.

Sama je i žena koja dva puta u deset godina dolazi do presude Višeg suda da bivši suprug treba da plati alimentaciju, ali je i dalje uzalud.

Sama je ona koja zna da je partner vara, ali istovremeno puni frižider, ne tuče je i brine o djeci.

Bila je sama ona koja  nije imala drugo rješenje osim da ubije nasilnika.

Sama je bila i S.Č, za čiju dalju sudbinu ne znamo, ali dobro znamo karijere osumnjičenih zlostavljača.

Da znate, same su i one žene na cesti pored podgoričkog Vodovoda koje se prodaju za sitne novce.

I one studentkinje koje plaćaju stanove seksualnim uslugama.

Same su zavisnice koje na sve moguće načine zlostavljaju, koristeći njihovu bolest.

Sama je žena koja trpi mobing, a od posla izdržava porodicu i ne vjeruje nikome.

Koliko je tek sama baka kojoj porodica otima novac i izgladnjuje je…

Možete zamisliti koliko je sama žena koja stoji ispred sudije Osnovnog suda, peti put za godinu, a muža nema da potpiše razvod, jer dok god su formalno u braku, ne mora da plaća ništa. I onda sudija kaže: “Strpite se.”

Sama je majka koja zarađuje taman onoliko da nije socijalni slučaj, pa nema pravo na bilo kakvu pomoć i jede malo i rijetko, nosi kaput iz srednje škole, ali je srećna što djeci može makar malo da pruži.

Svi ovi primjeri o kojima pišem, stvarni su. Sve ovo se dogodilo i događa se.

Zato, spustite te papire sa NISI SAMA.  Spustite te papire, najprije ako ih držite ispred kravata u vašim kabinetima. Spustite papire, molim vas, u ime svih onih nevidljivih i samih žena Crne Gore za koje niste uradili ništa i koje vam ne vjeruju.

NISI SAMA nisu dvije riječi.

NISI SAMA mogu biti samo djela, a premijer, potpredsjednik vlade, ministar, muškarac , građanin ima načina da dokaže to što tvrdi.

Do tada, SAME SMO.

 

1 Comment

1 Komentar

  1. Katarina

    23.01.2021. at 11:51

    BRAVO!
    SAME SMO dok god se ne promijene zakoni i država čvrsto stane na stranu svih zlostavljanih i omalovaženih žena koje su na rubu egzistencije jer zakon štiti i nekažnjeni mirno žive naši bivši partneri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije