Connect with us

Politika

KONJEVIĆ KRIVOKAPIĆU: Dolazili ste sa Dakom Davidovićem kod mene prije formiranja Vlade, Draginji ste išli na stan i nosili cvijeće

Published

on

Predsjednik SDP-a Raško Konjević podsjetio je juče u Skupštini premijera Zdravka Krivokapića da je dolazio kod njega prije formiranja Vlade zajedno sa Dakom Davidovićem, kojeg navodno ne poznaje.

Takođe, Konjević je saopštio da je Krivokapić sa  cvijećem dolazio u stan poslanice SDP-a Draginje Vuksanović.

Lider SDP- a je poručio premijeru da on, za razliku od njega, vodi računa šta javno izgovori i da zbog toga javnosti neće prepričavati  šta je tada Krivokapić govorio o pojedinim ljudima koji su danas sjedjeli u Parlamentu?

-Premijer mora da bude ozbiljan čovjek. Da stoji iza svoje riječi, posebno iza riječi koje kaže u Parlamentu. Zamislite predsjedniče Vlade, kada bih ja bio kao Vi, pa prepričavao razgovore koje ste Vi vodili sa mnom prije formiranja Vlade. Sa kim ste dolazili predsjedniče Vlade na te razgovore? Pa ste posle govorili da tog Daku Davidovića ne poznajete,  a dolazili ste sa njim i slušali ga fantastično! Treba li ja da prepričavam razgovore sa sve slikama cvijeća koje ste donosili našoj bivšoj predsjednici, bili gost u njenom stanu? Treba li ja da prepričavam šta ste tada govorili o nekim ljudima u ovom Parlamentu? Neću ja to da radim, ali ne možete tako sa mnom da se igrate zato što Vas “pusti nizvodno” Vaš mlađani ministar do Vas. Provjerite kada Vam neko nešto kaže, igraju se saradnici sa Vama- kazao je Konjević u Skupštini Crne Gore.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije