Connect with us

Politika

KONJEVIĆ: Ostavku sam najavio ako se utvrdi da sam krivac za curenje podataka, Vijesti spinovanjem brane Vladu

Published

on

Predsjednik SDP-a Raško Konjević tvrdi da nije kazao da će podnijeti ostavku ako tužilaštvo utvrdi da nije bilo kršenja Zakona u slučaju odavanja tajnih podataka jedne NATO članice, već da će to učiniti ukoliko se ispostavi da je za to on krivac. Prema njegovim riječima, TV Vijesti spinovanjem pokušavaju odbraniti Vladu.

“Iako je najavio da će podnijeti ostavku, ako se utvrdi da nije bilo kršenja Zakona, sada poručuje kako to neće učiniti – kažu TV Vijesti. Naravno treba napraviti spin i odbraniti Vladu i kako oni kažu više godina advokata kavačkog klana. Srećom snimci postoje”, napisao je Konjević na Twitter-u.

On je podijelio snimak razgovora sa premijerom Zdravkom Krivokapićem sa sjednice Skupštine.

Konjević na snimku kaže Krivokapiću da će podnijeti ostavku ukoliko se ispostavi da je u pravu kada kaže da je Konjević odao neki tajni podatak.

Tužilaštvo je juče saopštilo da šef ANB Dejan Vukšić nije članovima Odbora za bezbjednost u martu dostavio podatke strane obavještajne službe jedne clanice NATO, čime je ugrozio bezbjednost agenata i operacije, a za šta ga je optužio Konjević.

Podjsetimo, nakon što je afera o curenju podataka postala javna Vukšić je priznao propust, ali je konstatovao i da je grešku napravila njegova najbliža saradnica.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije