Connect with us

Politika

KRIVOKAPIĆ: U parlamentu prisutan nemoral i političko licemjerje; LEKIĆ: Njegov nastup je kafansko – prostački

Published

on

Premijer Zdravko Krivokapić rekao da je u parlamentu prisutan nemoral i političko licemjerje.

Reagovao je Slaven Radunović koji je sa mjesta dobacio “sram te bilo”.

Radunović je, nakon opomene Bečiča, “rekao da ne diže glas na njih, jer nijesu njegove Demokrate”. Bečić je opomenuo Krivokapića da uvažava parlament, a poslanike DF-a da ne dobacuju.

Premijer je odgovarajući na pitanja novinara rekao da neće podnijeti ostavku.

“Danas sam pozivan na dijalog. Kakav dijalog kada ste ucijenjeni? Zar to nije političko licemjerje?”, rekao je Krivokapić i odmah potom napustio skupštinsku salu.

Poslanik Raško Konjević kazao je da nikada niko nije unizio Skupštinu kao danas premijer Krivokapić koji čak “ne zna ni ustavne nadležnosti Vlade”, odnosno činjenicu da je u parlamentu izabran.

Poslanik Miodrag Lekić nazvao je nastup premijera “kafansko-prostačkim”, a za Krivokapića je kazao da je “politički pajac nema više podršku većine”.

“Crna Gora je umorna od autoritarnih vođa koje su naređivale i kada bi se neki ministar eliminisao, tu ne bi bila samo ostavka, slale bi se mafijaške poruke. Ovo je prevršilo svaku mjeru, ovo je udarac prije svega Vladi – da je vođena od ovakvog profila potpuno nedostojnog za vođenje državnih poslova. I ako sam do sada taktizirao i diplomatisao, loše se osjećamo da podržavamo čovjeka koji je nedorastao i koji je plasirao takav prostakluk koji mu ja savjetujem da plasira u društvu svome. Ovo mu nije društvo, ovo je sticaj okolnosti”, naveo je Lekić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije