Connect with us

Politika

KRIVOKAPIĆ U SARAJEVU: CG i BiH utabaće staze za nove uspjehe

Published

on

Premijer Zdravko Krivokapić stigao je u Bosnu i Hercegovinu gdje će u zvaničnoj posjeti boraviti danas i sjutra. On je na Tviteru saopštio da je suguran da će ovom posjetom dvije zemlje potvrditi dobre odnose i utabati staze za nove uspjehe.

“Dobro jutro BiH. Ovo je moja prva bilateralna posjeta regionu. Siguran sam da ćemo potvrditi naše dobre odnose i utabati staze za nove uspjehe koji će naš region učiniti dijelom BiH”, kazao je Krivokapić.

Kako je najavljeno iz Vlade, prvog dana posjete u Sarajevu premijer će se sastati sa predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Zoranom Tegeltijom, predsjedavajućim doma Parlamentarne skupštine BiH Bakirom Izetbegovićem i njegovim zamjenicima, predsjedavajućim i članovima Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, Željkom Komsićem i Šefikom Džaferovićem, kao i premijerom Federacije BiH Fadilom Novalićem.

Drugog dana posjete, Krivokapić će boraviti u Banjaluci, gdje će se sastati sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović i premijerom Radovanom Viškovićem.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije