Connect with us

Politika

KRIVOKAPIĆEVA ŠEFICA KABINETA: I Malović bliska SPC

Published

on

Malović (društvene mreže)

Ivana Malović, šefica kabineta premijera Zdravka Krivokapića, pored toga što je magistar međunarodne ekonomije, biznis trenerica, edukatorka i savjetnica iz oblasti biznisa, očigledno je i veoma bliska Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Na društvenim mrežama pojavila se njena fotografija, uz tekst da je “od početka stala uz crkvu”, te da je više vremena provela u njoj nego 99 posto “žgadije”koja je blati, kao i da ne treba sumnjati u izbor crkve, odnosno premijera.

Malović je osnovala je firmu “IDFaktor” 2015. godine. Prethodno je radila jedanaest godina u kompanijama “Pivara Trebjesa AD i “Crnogorski Telekom”.

Kako navodi portal Preduzetnica.me, firma “IDFaktor” je kruna njenog razvojnog puta koju je osnovala s željom da motiviše i podrži zaposlene, timove, kompanije koji gledaju naprijed, teže da prošire profesionalne vidike, kao i da ostvare snove.

Ivana Malović je sertifikovana konsultantkinja i NLP trenerica po metodologiji European Coaching Association (ECA).

Na završnim je postdiplomskim studijama poslovne psihologije, a takođe je i licencirana analitičarka alata za procjenu zaposlenih.

Inače, Malović je, kako navodi borba.me, supruga Dražena Malovića, jednog od DPS kadrova koji dugi niz godina pokriva odgovornu funkciju u Skupštini Crne Gore.

Dražen Malović je bio član Etičkog kodeksa državnih službenika, kao čovjek od povjerenja DPS-a, na predlog Mila Đukanovića.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije