Connect with us

Politika

LP: Isticanje stranih i vjerskih simbola u Radanovićima provokacija, javnost uznemirena

Published

on

LP oštro osuđuje isticanje ogromnog jarbola sa stranom zastavom i vjerskim simbolom u Radanovićima, neposredno uz magistralni put Budva-Kotor- Tivat.

“Bez ikakvog rezona podizati ovakva obilježja uz put nije ništa drugo do pokušaj provokacije i obilježavanja teritorije a izazvalo je veliku uznemirenost javnosti u građanskoj državi”, saopšteno je iz Liberalne partijr

Pozivaju nadležne organe, Tužilaštvo, MUP i komunalnu policiju Kotor, da odmah reaguju po službenoj dužnosti i pokrenu postupak protiv nepoznatog počinioca.

“Očigledno je da je sve urađeno kao vid guranja prsta u oko i provokacije kako državnih i lokalnih organa tako i građana na najfrekfentnijoj saobraćajnici u Crnoj Gori, a u suprotnosti je sa više zakona Crne Gore. Osobe sumnjive pozadine u vezi sa vojnim službama i drugim organizacijama, ali sa nesumnjivom misijom i zadatkom u Crnoj Gori, nastavljaju da rovare ovim krajem i da podrijevaju državu i identitet za interese neke treće strane van Crne Gore. Tome se mora stati na kraj kako bi se krenulo na put ozdravljenja građanskih odnosa”, zaključuje se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije