Connect with us

Politika

LP: “Opasni pokušaji manipulacije Krivokapića i Bečića”

Published

on

Liberalna partija (LP) osuđuje opasne pokušaje manipulacije javnošću od strane predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića i predsjednika Skupštine Alekse Bečića, navode u saopštenju.

“Naime, ova dva najviša funkcionera, iako su u posjedu osjetljivih informacija i u mogućnosti da dobiju sve podatke od policije i nadležnih službi, ipak su odlučili da, kao dio propagandne mašinerije, šire dezinformacije, paniku i unose nered lažnim vijestima sto je sramotno za visoku državnu politiku”, navode u saopštenju.

Iz LP-a navode da su se Krivokapić i Bečić javno oglasili i osudili napad na sveštenika Gojka Perovića na Cetinju, dodajući da se zapravo nije ni dogodio.

“Što je ubrzo potvrdila i Uprava policije, demantujući lažne vijesti o napadu na Perovića. Ispostaviće se da je zapravo, po svjedočenju građana, Perović nasrnuo na građanina Cetinja, a kasnije pokušao sa svojim političkim jatacima u vrhu vlasti da sebe proglasi za žrtvu, u poznatom maniru velikosrpske politike i nacionalizma”, dodali su u saopštenju.

Iako su morali da imaju takve podatke, navode dalje, ni predsjednik Vlade ni Skupštine nijesi našli za shodno da ih provjere, a kamo li da upute izvinjenje javnosti zbog podizanja tenzija i otvorene laži.

“Ovakvim pokušajima samo potvrđuju svoju raniju politiku sa kojom su došli na vlast, i priču o tobožnjoj ugroženosti SPC i sveštenstva te velikosrpske politike u Crnoj Gori, što je zapravo samo idealna, prljava, propaganda za ispiranje mozga i zloupotrebu emocija narodnih masa. Konačno su to, i otvoreno, potvrdili, kuda i kako vode Crnu Goru i koliko su u svojim namjerama iskreni”, zaključili su u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije