Connect with us

Politika

MANDIĆ: Beograd ne utiče na politiku DF-a

Published

on

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić rekao je da niko ni iz Beograda ni iz Moskve ne utiče na vođenje njihove politike.

“Na našu politiku utiču samo građani koji su nam dali povjerenje na izborima i niko drugi. Mi nikada nijesmo trčali po ambasadama i nikad nijesmo tražili od nekog da nam dozvoli da uradimo ovo ili ono”, kazao je Mandić za A1.

Komentarišući izbor Zorana Brđanina na čelo policije, on je rekao da i dalje smatra da je najbolje rješenje za tu funkciju bio Dražen Medojević.

“Ono što bi nama možda dalo neko uvjerenje da mi imamo pogrešnu predstavu, da možda nismo u pravu, bila bi činjenica da Brđanin nakon smjene pomoćnika te iste pomoćnike suspenduje, posebno one koji su osumnjičeni za najteža krivična djela i koji su povezani sa organizovanim kriminalom, da im oduzme policijske značke, službeno naoružanje, otvori istragu protiv njih i krene u postupakutvrđivanja njihove imovine i imovine lica povezanih s njima. Mora se znati kako ti ljudi, koji su čitav život proveli u policiji sa platom od 500 ili 600 eura, danas imaju milione. Za neke se govori i desetine miliona eura, što nekretnina, što vrijednosti kojom raspolažu. Pa da se onda mogu upariti podaci da li su oni štitili Crnu Goru, da li su sprovodili zakon, ili su punili vlastite džepove i džepove svojih prijatelja tako što su bili sastavni dio velike organizovane kriminalne grupe”, istakao je Mandić.

1 Comment

1 Komentar

  1. Građan in

    25.02.2021. at 15:28

    Pa što onda, ne vidio se, izdade te građane koji su te glasali. Glasali za srpstvo a i dalje im Milo predsjednik a Dritan glavni pendrek u državi, dok ti obijaš oko institucija koje ti, po glasovima, pripadaju a u njih nikad nećeš ući. Batali priču, poljubi Aleksandru ruku i javno se deklariši kao kvisling. Možda budeš kakav državni sekretar kod Bratićke. A na funkciju koju sanjaš 30 godina – zaboravi. Mačak i goveđa glava, znaš tu priču.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije