Connect with us

Politika

MANDIĆ, KNEŽEVIĆ I MEDOJEVIĆ: Oni koji podržavaju Katnića i Lazovića neće imati našu podršku

Published

on

Mandić, Medojević i Knežević (FOTO: CDM)

Nakon današnje skandalozne pres konferencije glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i zamjenika direktora policije Zorana Lazovića na kojoj su saopštili da imaju bezrezervnu podršku Dritana Abazovića da nastave sa obavljanjem svojih funkcija, iniciraćemo održavanje sastanka predsjednika svih stranaka potpisnica koalicionog sporazuma Za budućnost Crne Gore kako bi se odredili prema ovom pokušaju legalizovanja puča u tužilaštvu i policiji, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

“DF kao stožer koalicije Za budućnost Crne Gore već je saopštio da nakon izbora Vlade Zdravka Krivokapića više neće trpjeti nikakve ucjene, niti će dopustiti da oni koji su progonili naše glasače i nas u ime Mila Đukanovića, nastave sa obavljanjem najodgovornijih funkcija u tužilačkom i bezbjednosnom sektoru”, naveli su u saopštenju Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević.

Jedino, kako dodaju, još imaju obavezu prema SPC i glasačima da glasaju za Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

“A oni koji bezrezervno podržavaju Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, više neće imati našu podršku. Ovo će biti naša platforma na sastanku koji ćemo održati i nemamo sumnju da ćemo dobiti većinsku podršku za odbranu naših programskih i ideoloških načela oko kojih smo se okupili u koaliciji Za budućnost Crne Gore. U istoj vlasti ne mogu istovremeno biti DF i Milivoje Katnić i Zoran Lazović. Mi nismo isto društvo, a izbor je jednostavan: DF ili mafija?!”, zaključili su u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije