Connect with us

Politika

MANDIĆ PODRŽAVA “OTVORENI BALKAN”: Vlada propustila priliku da bude dio važnog projekta

Published

on

 

Predsjednik NSD-a i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić pozdravio je inicijativu “Otvoreni Balkan” koju su Skoplju  dogovorili predsjednici Srbije, Sjeverne Makedonije i Albanije Aleksandar Vučić, Zoran Zaev i Edi Rama, poručivši da ona veliki iskorak u povezivanju građana regiona.

-Snažno pozdravljam inicijativu Otvoreni Balkan koju su u Skoplju dogovorili i potpisali predsjednici Vučić, Zaev i Rama. Slobodni protok ljudi, roba i usluga je preduslov za razvoj naše ekonomije. Brisanje granica za efikasniju trgovinu je sjajna ideja za bolji život građana- naveo je Mandić na svom Tviter profilu.

On je kritikovao odnos Vlade Crne Gore u odnosu na ovu inicijativu, ocijenivši da je još jednom propustila dobru priliku da bude dio važnog projekta čitavog regiona.

-Vlada Crne Gore je još jednom propustila dobru priliku da ova zemlja bude dio važnog projekta čitavog regiona. Crna Gora treba što prije da se pridruži ovoj inicijativi i poveže sa napretkom ovog dijela Evrope. Čestitke i visoko poštovanje za veliki iskorak u povezivanju građana Balkana-poručio je Mandić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije