Povežite se sa nama

Politika

MARKOVIĆ NIKŠIĆANIMA: Ako ne izaberete evropske vrijednosti, neka druga budućnost biće podjele, mržnja, revanšizam

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik Demokratske partije socijalista DPS Duško Marković obratio se građankama i građanima Nikšića porukom da u nedjelju glasaju za Evropski tim za Nikšić, ističući da ta koalicija i nosilac liste Sanja Damjanović osiguravaju napredak i jednake uslove – bez obzira na lična, građanska i politička svojstva.

– U nedjelju se ne borite za Nikšić kako se to najavljuje iz Srbije. Nikšić je oduvijek vaš i naš, crnogorski – svjetionik i temelj države Crne Gore – istakao je Marković.

U nedjelju, kako kaže, građani odlučuju o budućnosti u vrijednostima koje pripadaju građanima Evrope i savremenog svijeta.

– Ako njih ne izaberete – neka druga budućnost biće podjele, mržnja, revanšizam i otpor prema drugom i drugačijem. Nemila stvarnost u kojoj se neće voljeti i poštovati svoja kuća i svoja domovina! Zbog toga u nedjelju imate lak izbor: zaokružite broj 1 na glasačkom listiću. Sanja Damjanović i Evropski tim za Nikšić vam osiguravaju napredak i jednake uslove – bez obzira na lična, građanska i politička svojstva. Za Nikšić, za našu Crnu Goru – poručio je Marković.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije