Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Koalicija sa Markovićem i Pejanović Đurišić je krajnji cilj Sorošoida oko Vijesti

Published

on

Ova Vlada je dio projekta “druge familije” o koaliciji sa tzv. “zdravim jezgrom” DPS-a, ocijenio je predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

Duško (Marković) je davno obećao da će se izdvojiti iz DPS-a, ali mu nešto ne ide dobro. Zato Vlada nije učinila ništa da razvlasti DPS, nije očistila birački spisak, a policija je snažno podržavala DPS kampanju kriminalne kupovine glasova u Nikšiću. Mislim da će Demokrate i URA braniti status quo i čekati Duška i Milicu (Pejanović-Đurišić) da formiraju svoju stranku. Onda bi to bila prilika za projektovanu koaliciju Da je vječan DPS”, naveo je Medojević.

Istakao je da bi to bila koalicija protiv reformi i demontaže sistema.

“To bi bila koalicija političkih struktura koje podržavaju tekovine bolesnog komunističko-lopovskog sistema Đukanovića. Koalicija koja podržava ciljeve globalnih bankstera, neokolonijalizam i vladavinu krupnog kapitala. Koalicija protiv istinske suverenosti i nezavisnosti države Crne Gore, njene tradicije, identiteta i vitalnih interesa naroda”, saopštio je Medojević.

“Vlasnici Vijesti znaju da bi svaka koalicija sa DPS-om na čijem je čelu Đukanović, bila politička smrt za Demokrate, URU i Pokret Krivokapića. Ali koalicija sa tzv. “zdravim jezgrom” DPS-a predvođenim Duškom Markovićem i Milicom Pejanović Đurišić bi bila optimalna. To je krajni cilj Sorošoida oko Vijesti. Imaju samo problem, što svi njihovi politički projekti završe neslavno, propašću onih koji im povjeruju i upadnu u mrežu”, naveo je predsjednik Pokreta za promjene.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije